Vliegen13.02.2013

Bedenk een naam voor de 16 nieuwe vliegtuigen van Vueling


Schermafbeelding 2013-02-12 om 19.05.24.png
Schermafbeelding 2013-02-12 om 19.05.24.png

Bij Spaanse luchtvaartmaatschappij Vueling kon je al je eigen muziek door de speakers van het vliegtuig horen, maar je mag nu een vliegtuig nog meer naar jouw hand zetten. Het zou namelijk mogelijk zijn dat er straks een vliegtuig door de lucht vliegt met een door jou bedachte naam. Zoals boten ook altijd een naam hebben, kan je nu een naam bedenken voor een vliegtuig van Vueling.

Namen kun je insturen via Facebook. Uiteindelijk zijn er 16 namen voor vliegtuigen nodig, want Vueling heeft ook 16 nieuwe vliegtuigen. Daarmee komt het totaal van de vloot op 70, die vliegen naar 100 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika.

Je hebt tot 15 februari de tijd om namen in te sturen. Je wint niet alleen de naam van het vliegtuig, maar ook nog een vlucht voor twee personen naar Barcelona. Om een beetje inspiratie op te doen: er vliegen al vliegtuigen door de lucht met de namen Vueling on heaven’s door, Be Vueling my friend en Vueling Stones.

De actie op Facebook is fans only, dus eerst even liken.  

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.