Vliegen25.07.2013

Prijsvechter easyJet steekt personeel in nieuw jasje


easyJet uniform.jpg
easyJet uniform.jpg

Luchtvaartmaatschappij easyJet heeft voor de stewards en stewardessen nieuwe werkkleding laten ontwerpen. Sinds 2007 had het personeel van easyJet geen vernieuwing in de kleding meer doorgevoerd, en aangezien de mode soms sneller gaat dan het licht, was dat meer dan welkom. De kleding is gemaakt door de Britse designer Jeff Banks.

kleding_personeel_easyjet

De kleding is overigens een aanvulling op het huidige uniform: er zijn zes nieuwe items toegevoegd waaruit het personeel kan kiezen. Nieuw in de easyJet-collectie zijn nu een nieuwe langere sjaal, een leren riem, handtas, een gilet en das. easyJet heeft een hoop personeel in dienst: meer dan 3.000 stewardessen en bijna 1.500 stewards. 

steward-easyjet

Ontwerper Jeff Banks werd gevraagd om een comfortabele en fashionable kleding. Daarnaast moest natuurlijk het bekende easyJet oranje terugkomen in de kleding, en moet het wel ook professioneel ogen. De nieuwe kleding is eerst getest door het personeel zelf. 

Wat vind jij ervan? Let us know!

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.