Vliegen15.09.2015

First Class reizen met British Airways ziet er voortaan zo uit


Vanaf oktober 2015 vliegt British Airways met een nieuw vliegtuig: een Dreamliner 787-9, het meest prettige vliegtuig van dit moment om mee te vliegen. Een Boeing 787 vliegt zo prettig omdat je beter zit, minder last van herrie en turbulentie hebt en het vliegtuig splinternieuw en super deluxe is. En dat geldt helemaal voor de First Class in dit nieuwe vliegtuig van British Airways. Dat bewijzen deze beelden wel!

Normaal gesproken heeft de First Class meer stoelen, maar om passagiers nog meer privacy te bieden heeft de Dreamliner 787-9 maar 8 van deze luxe stoelen. Er is niet alleen meer privacy voor de passagiers, ook meer ruimte. Van een jetlag hoef je geen last meer te hebben als je een van deze First Class-zetels boekt, je kunt namelijk zelf de verlichting instellen en daarmee dag of nacht simuleren.

Dit nieuwe vliegtuig wordt in eerste instantie ingezet op vluchten van Londen naar Delhi, maar ook op vluchten Kuala Lumpur en plaatsen in de Verenigde Staten zul je later hiermee kunnen vliegen.

BA-first-class-overview
BA-first-class-overview
BA-first-class-stoelen
BA-first-class-stoelen
BA-first-class-dreamliner
BA-first-class-dreamliner
BA-first-class-nieuw
BA-first-class-nieuw
BA-first-class-detail
BA-first-class-detail

Foto credits header: hooyah808 / Fotolia.com.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.