Vliegen28.01.2015

Nieuwe koers voor Transavia


Als het aan Transavia ligt dan is de luchtvaartmaatschappij over een tijdje Europa’s leidende low-cost maatschappij in gastvrijheid en service – in de lucht en online. Dat maakte Algemeen directeur Mattijs ten Brink namens Transavia afgelopen maandag op Schiphol bekend. Transavia gaat een nieuwe koers varen en krijgt ook qua uiterlijk een flinke opfrisbeurt.

Nieuwe look & feel

Er is al één vliegtuig dat in de nieuwe look & feel vliegt. Over vier jaar is de complete vloot van Transavia gerestyled en vliegen alle vliegtuigen in een nieuwe jasje, zowel vanbuiten als vanbinnen. De reden dat ze er vier jaar de tijd voor nemen is omdat ze wel ‘de hand op de knip willen houden’. Crew members krijgen al direct een nieuw jasje: het overwegend groen is vervangen door vooral veel donkerblauw. Een keuze van het personeel zelf, dat nauw betrokken was bij de ontwikkeling van de nieuwe outfits.

Zakelijke reizigers

Voor zakelijke reizigers wordt Transavia een aantrekkelijkere luchtvaartmaatschappij. Zo kunnen de vliegkilometers bijgeschreven worden bij de reeds gespaarde Flying Blue miles van Air France-KLM, komen er mogelijkheden voor priority boarding en komen er binnenkort aantrekkelijkere tarieven.

Ook komt er een nieuwe website, het belangrijkste verkoopkanaal van Transavia. Het nieuwe platform moet zorgen voor een verdere groei in de verkoop van online tickets.

De nieuwe Transavia-iconen aan de onderkant van de vliegtuigen
De nieuwe Transavia-iconen aan de onderkant van de vliegtuigen

Zie je binnenkort een Transavia vliegtuig voorbij komen, kijk dan eens goed naar boven. Aan de onderkant van alle nieuwe vliegtuigen zie je de nieuwe iconen die de luchtvaartmaatschappij de komende jaren gaat gebruiken. Het zijn iconen die iedereen begrijpt, ongeacht de taal op cultuur maar die natuurlijk wel met reizen te maken hebben. Zoals de Eiffeltoren, een parasol of een koffer.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.

Gerelateerde artikelen

Steeds meer mensen pakken het vliegtuig voor de wintersport

Het wintersportseizoen is in volle gang. En ook al is er een daling in het aantal wintersportreizen, er is ook een nieuwe trend te zien. Steeds meer mensen pakken het vliegtuig voor de wintersport. Zo heeft Transavia di...

Winter28.01.2014

Steeds meer mensen pakken het vliegtuig voor de wintersport

Voorproefje op de All you need is love Kerstspecial door Transavia

Vanavond zit half Nederland weer met tissues voor de televisie. Dan is Robert ten Brink er namelijk weer met zijn tranentrekkende All you need is love Kerstspecial. Mensen in de studio worden verrast met buitenlandse gel...

Algemeen24.12.2013

Voorproefje op de All you need is love Kerstspecial door Transavia

Met Transavia binnen 4 uurtjes in het Marokkaanse Marrakech!

Vroeger en eigenlijk nog steeds kan ik me kostelijk vermaken in de fata morgana van de Efteling. Het feit dat ik Marrakech zou gaan bezoeken was dus echt een feestje! Vanaf Rotterdam Airport ben je met Transavia in ongev...

Stedentrips11.11.2013

Met Transavia binnen 4 uurtjes in het Marokkaanse Marrakech!

Fans Transavia en Radio 538 unaniem: ‘fanflight was top’!

De meeste fans van de allereerste fanflight van Transavia zullen vandaag nog wel aan het bijkomen zijn, maar kijken met heel veel plezier terug op de reis. Alsof ze een week zijn weggeweest, en toch waren het maar twee d...

Vliegen18.10.2013

Fans Transavia en Radio 538 unaniem: ‘fanflight was top’!