Winter14.10.2013

Top of the Mountain Opening Concert 2013 in Ischgl met Nickelback


nickelback.png
nickelback.png

De Top of the Mountain Concerten in Ischgl zijn inmiddels legendarisch. Traditiegetrouw vinden deze concerten plaats om de populaire wintersportplaats Ischgl het seizoen te openen en te sluiten. En ook dit jaar heeft ISchgl weer een topact gestrikt voor de opening van het komende wintersportseizoen. Officieel gaat het wintersportseizoen is Ischgl van start op 28 november, en twee dagen later staar het openingsconcert op het programma. De topact dit jaar is Nickelback.

Al eerder stonden Mariah Carrey, The Killers en Gossip op het podium, maar ook Rihanna, Katy Perry en The Pussycat Dolls stonden er wel eens eerder. Leuk aan het concert is dat je er geen kaartje voor hoeft te kopen. Heb je een geldige liftpas, dan mag je er helemaal gratis naartoe. Dit jaar is het dus de beurt aan de rockers van de Canadese band Nickelback. 

Vorige week schreven we ook al over Ischgl, een hele populaire wintersportbestemming onder Nederlanders. Ischgl nam namelijk een nieuwe skilift in gebruik, die vooral voor freeriders een nieuwe uitdaging biedt. Daarmee wordt namelijk een geheel nieuw stuk afdaling beschikbaar gesteld, waar nog niemand eerder geskied heeft.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.