Zomer11.07.2016

De 5 coolste festivalcampers voor deze zomer!


Heb je samen met je vrienden al kaarten bemachtigd voor de leukste festivals van komende zomer? Dan is het enige wat je nog nodig hebt het vervoer naar het festival toe én onderdak voor tijdens het festival. Hoe cool zou het zijn als jij samen met je vrienden kunt slapen in een eigen festivalcamper, eentje waar jullie nog jaren plezier van kunnen hebben? Op Autoscout24.nl vind je van alles, van luxe caravans tot budget mini-vans en alles ertussenin. Wij hebben de 5 leukste festivalcampers die op dit moment worden aangeboden (allemaal te koop in Nederland) voor je op een rijtje gezet!

1. Flower power festivalbusje

Hoe cool is dit flower power festivalbusje?! Een echte oldtimer uit 1968 van Volkswagen, die wellicht wel nog een kleine verfbeurt nodig heeft. De vraagprijs is 8.999 euro. Sziget, here we come!

Een flower power busje
Een flower power busje

2. Roadtripppen in een Volkswagen klassieker

Wie droomt er niet van zo’n klassiek Volkswagen busje om iedere zomer een flinke roadtrip mee te maken? Hij stamt uit 1973 en de kilometerteller staat op de magische stand 777.777 km. Vanbinnen is het een soort next level discobus met een discovloer, leren bekleding en geluidsinstallatie. Dat wordt vooral veel feesten en weinig slaap. Goedkoop is ‘ie niet, de vraagprijs is 36.500 euro maar daarover valt te onderhandelen.

Klassiek Volkswagen busje
Klassiek Volkswagen busje

3. Oude politiebus

Er moet wel wat aan gesleuteld worden, aan deze oude politiebus, maar daarna is deze ideaal om met een grote groep vrienden een lange tocht te maken langs verschillende festivals in Europa. Er zijn zelfs drie slaapcabines waar je in totaal met 6 personen kunt slapen. De vraagprijs van deze oude politiebus is 10.500 euro.

Een oude politiebus
Een oude politiebus

4. Slapen achterin een oude Volvo

Een slaapplek voor tijdens festivals hoeft niet luxe te zijn, als er maar genoeg plaats is om met z’n tweeën languit te liggen. Klap de achterbank van deze oude Volvo neer en je hebt twee prima slaapplekken! Een heerlijk budgetautootje voor slechts 1.250 euro!

Slapen achterin een oude Volvo
Slapen achterin een oude Volvo

5. Festival Jeep

Met deze coole festival jeep geef je afterparty’s in je achterbak! Wel nog even een aanhanger kopen/lenen/huren en volproppen met tentjes zodat je vrienden ook met je mee kunnen. De vraagprijs van deze Jeep is 4.500 euro maar daarover kun je met de eigenaar onderhandelen.

Festival Jeep
Festival Jeep
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.

Verder lezen over Roadtrip

Mae Hong Son Loop: maak de mooiste roadtrip door Thailand

Wil je een avontuurlijke roadtrip maken? De Mae Hong Son Loop in Thailand voert je 800 kilometer lang door bergen, jungle, rijstvelden en langs de mooiste grotten en watervallen. Het is een aanrader voor iedereen die houdt van roadtrippen en daar de tijd voor wil nemen.

Natuur14.05.2024

Mae Hong Son Loop: maak de mooiste roadtrip door Thailand

De ultieme roadtrip door Zeeland langs de 8 mooiste plekken

De liefde voor Zeeland is groot. Er zijn weinig plekken in Nederland waar je zó tot rust komt als in Zeeland. Het zijn niet alleen de Zeeuwse stranden, maar het zijn ook de uitgestrekte landschappen, lieflijke dorpjes e...

Zomer15.04.2024

De ultieme roadtrip door Zeeland langs de 8 mooiste plekken

Een roadtrip door Zuid-Engeland: dit zijn de mooiste plekken

Zuid-Engeland gaat je compleet verrassen. Zonovergoten stranden, ruige kliffen en lieflijke dorpjes: het is er allemaal aan de Engelse zuidkust. Maar bijna niemand weet dat. En misschien moeten we dat juist zo houden? De...

Zomer18.03.2024

Een roadtrip door Zuid-Engeland: dit zijn de mooiste plekken

Roadtrippen langs de kust van de Côte d’Azur: de 7 mooiste stops

De Côte d’Azur, een gebied dat zich uitstrekt van Saint-Tropez tot de Frans-Italiaanse grens. Het is een van ’s werelds bekendste en beste bestemmingen aan zee. Dit is natuurlijk niet zonder reden! Je vindt er prach...

Zomer22.02.2024

Roadtrippen langs de kust van de Côte d’Azur: de 7 mooiste stops

De ultieme route voor een roadtrip door Kroatië + de mooiste stops

Voor de kust in de helderblauwe Adriatische zee liggen tientallen bewoonde, prachtige eilanden. En dus hop je hier tijdens het roadtrippen ook van eiland naar eiland om de mooiste plekken van Kroatië te ontdekken. Magische zonsondergangen en dromerige dorpen maken de reis compleet. Volg de kustlijn voor een waanzinnig roadtrip door Kroatië! Wij hebben de ultieme route voor je uitgestippeld en laten je zien wat de beste plekken zijn om te stoppen.

Algemeen20.02.2024

De ultieme route voor een roadtrip door Kroatië + de mooiste stops

De mooiste roadtrip in Zuid-Afrika: route van Kaapstad naar Port Elizabeth!


Zuid-Afrika heeft alles te bieden waar je als reiziger naar op zoek bent. Het is hét perfect land voor onze favoriete manier van reizen: roadtrippen. Stap in de auto en ga op zoek naar de perfecte mix van stranden, bergen, safari's, wijngaarden en heerlijk eten.

Algemeen13.02.2024

De mooiste roadtrip in Zuid-Afrika: route van Kaapstad naar Port Elizabeth!


De beste landen in Europa voor vakanties met een elektrische auto

In Europa zijn inmiddels zo'n 600.000 laadpunten voor elektrische auto's te vinden en dat aantal groeit iedere week. Maar het ene laadpunt is het andere niet en daar kom je al gauw achter als je naar het buitenland reist. In sommige landen is het nog een hele uitdaging om een laadpaal te vinden, in bepaalde delen van Europa zijn ze zelfs onvindbaar, en op andere plaatsen zijn ze super traag. Maar in welk land vind je de meeste (goede) laadpunten? Waar kun je als EV-rijder met een gerust hart een roadtrip maken? We hebben de beste landen in Europa voor een roadtrip met een elektrische auto voor je op een rij gezet.

Algemeen24.01.2024

De beste landen in Europa voor vakanties met een elektrische auto

Dit is de mooiste alternatieve roadtrip door IJsland

Maak de allermooiste alternatieve roadtrip door IJsland! Je start in Reykjavik en rijdt vanaf daar naar het noorden. Verwacht een robuust landschap, uitgestrekte natuur en wegen waarop je bijna niemand anders tegenkomt. Een geweldig avontuur!

Natuur08.01.2024

Dit is de mooiste alternatieve roadtrip door IJsland