Vliegen15.07.2009

Re-ticket.nl: online marktplaats voor reizen


We maken het allemaal wel eens mee: je hebt een ticket geboekt maar je kan er geen gebruik van maken. Tja en dan zit je daar met je dure ticket. Re-ticket.nl biedt nu de mogelijkheid om je ticket weer in de verkoop te doen. Iemand anders koopt dan jouw ticket, jij moet ervoor zorgen dat de naam aangepast wordt. En dat kost vaak veel geld.

Je ticket teruggeven

Je kunt je ticket ook annuleren en teruggeven aan de reismaatschappij, alleen krijg je dan niet het hele bedrag terug. Het voordeel van het verkopen van je ticket op Re-ticket.nl is dat de Re-fund service ervoor zorgt dat je de reeds betaalde luchthavenbelasting en brandstoftoeslag wel terug krijgt.

Naast het feit dat Re-ticket.nl een hele goede service biedt is het ook eens een hele mooie en overzichtelijke site. En toch hoop ik dat er maar weinig gebruik van gemaakt zal worden. Want het moeten verkopen van je ticket betekent vaak een vakantie die niet doorgaat. En daar zitten we niet op te wachten toch?

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.