
Business Class maaltijden van topkok Sergio Herman op vluchten van KLM
Opnieuw komen de maaltijden van KLM's Business Class passagiers van topkok Sergio Herman. Het is de tweede keer dat KLM en Sergio Herman deze samenwerking aangaan. Vanaf 1 december 2013 (gisteren dus) tot eind september 2014 eet je op de intercontinentale World Business Class vluchten vanuit Amsterdam gerechten die door de Zeeuwse topkok zijn samengesteld.

De eerste keer dat Sergio Herman zijn kookkunsten mocht laten proeven door reizigers van KLM, was in 2008.
Het gaat nu om gerechten die representatief zijn voor de gerechten de in de restaurants van Sergio Herman worden geserveerd. Hij is eigenaar van restaurants Oud Sluis in Sluis (dat binnenkort gaat sluiten, op 22 december gaat Oud Sluis dicht), Pure C in Cadzand en The Jane in Antwerpen. Ook de chefs Nick Bril van The Jane en Syrco Bakker van Pure C hebben meegedacht over de maaltijden. Het is niet bekend wat de koks dan precies gaan voorschotelen aan de reizigers. Wij zijn in ieder geval benieuwd wat die gerechtjes zullen zijn, jammer genoeg heeft Sergio nog geen foto's laten zien van wta hij op het menu van KLM heeft gezet.
Wil je dus écht goed eten tijdens een lange vlucht, dan is het de overweging waard om een duurder tocket met een betere stoel te kopen. Dan zit je niet alleen beter, maar krijg je dus ook de lekkerste maaltijden voorgeschoteld.

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.