Vliegen10.01.2014

Retweet en maak kans op 4 reischeques van 50 euro


Bij ATP.nl is het feest aan het begin van het jaar. Om de start van het nieuwe jaar te vieren, boek je nu namelijk vliegtickets zonder boekingskosten. Deze boekingskosten (Airline Fee) krijg je nu namelijk tot en met zondag 12 januari cadeau. Dat scheelt je maar liefst 24,95 euro per vliegticket. Zo vlieg je vrolijk het nieuwe jaar in met de beste wensen van ATP.nl!

Maar er is nóg een leuk cadeautje! Je maakt nu nog eens extra kans op een reischeque van 50 euro, door dit artikel te retweeten. Die 50 euro kun je besteden op ATP.nl om vliegtickets die al goedkoop zijn nóg wat goedkoper te maken. We mogen 4 reischeques weggeven, dus je maakt extra veel kans. 

Deelnemen aan deze actie is heel eenvoudig: retweet dit bericht, en je maakt kans. Je kunt tot zondagavond 21.00 uur meedoen, en hebt dus tot die tijd om dit retweeten. Op maandag zullen we de winnaars bekend maken.

atp.nl
atp.nl
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.