Bijzondere hotels

Op zoek naar bijzondere hotels voor een unieke overnachting? Hier vind je een overzicht voor een bijzondere overnachting: mooie, luxe en extreme hotels ter wereld. Slapen in een van deze hotels wordt een overnachting om nooit meer te vergeten!

De leukste bijzondere hotels ter wereld

Wanneer je op reis bent, is het extra leuk om te slapen in een bijzondere accommodatie. Een lekker luxe hotel bijvoorbeeld, of een hotel op een unieke locatie. Of wat dacht je van slapen in een vogelhuisje, in een vliegtuig dat niet meer in gebruik is, in een boomhut of in een huisje op een eilandje waar je het rijk voor jou alleen hebt? Over de hele wereld zijn ongelofelijk veel leuke, bijzondere, gekke, aparte, romantische, originele en wonderlijke hotels te vinden en de allerleukste accommodaties hebben wij hier voor je verzameld. En het lijkt wel alsof er steeds meer van die unieke plekken bij komen. Gelukkig weten wij ze allemaal voor je te vinden, waar ook ter wereld. 

Bijzondere overnachting: doe eens origineel

Op Travelvalley vind je de leukste bijzondere overnachtingen over de hele wereld, om jou te inspireren voor je volgende reis. Soms is dat ver van huis, soms is dat dichtbij, maar altijd met iets speciaals, een unieke factor. Zoals bijvoorbeeld slapen in een molen, in een voormalige kerk, in een ijshotel, in een waterbungalow: het zijn allemaal accommodaties die je op je travel bucket list zet, waar je ooit één keer wilt slapen. Deze bijzondere overnachtingen ga je de rest van je leven niet meer vergeten. Het maakt je reis nog wat extra bijzonder wanneer je kiest voor zo’n bijzondere overnachting in geen alledaags hotel: reizen is sowieso heel erg fijn om te doen, maar uiteindelijk speelt de plek waar je verblijft ook altijd een grote rol in het reisplezier. 

Wil je iemand verrassen met een bijzondere overnachting in een origineel hotel, kijk dan eens hier naar het overzicht van alle leuke en bijzondere hotels die wij voor je op Travelvalley hebben verzameld. Misschien zit er wel een leuke bestemming tussen voor jouw volgende reis, zowel in Nederland als in de rest van de wereld! En dit zijn ook echt hele leuke tips om iemand cadeau te doen, zeker weten dat jij daar punten mee scoort!