Dagje Weg18.10.2011

Halloween activiteiten in de herfstvakantie


halloween_kidsvakantiegids_travelvalley.jpg
halloween_kidsvakantiegids_travelvalley.jpg

Op 31 oktober vindt weer Halloween plaats, dus de komende weken staan ook in het teken van Halloween. Zo ook in de pretparken in Europa! De website Kidsvakantiegids.nl heeft een compleet overzicht gemaakt van alle Halloween activiteiten in de herfstvakantie!

Halloween voor alle leeftijden
•    In oktober is Disneyland Parijs sp(r)ookjesachtig versierd voor spannende rides, shows en parades. Dit jaar is Halloween extra speciaal want er is een nieuwe schurk in het park: Dr. Facilier uit The Princess and the Frog!

•    Het grootste attractiepark van Duitsland pakt flink uit dit jaar. Midden in Europa Park staat een gigantische pompoen van 42 meter hoog en met een omtrek van 132 meter!

Halloween voor grote griezels
•    Tijdens de Halloween Avond Party in attractiepark Toverland wordt het park geleid door angstaanjagende figuren, terwijl de lucht zich vult met mysterieuze melodieën van een dolende doedelzak.

•    Het cowboydorp in Bobbejaanland is omgetoverd tot een ware spookstad waarin weervolven, zombies en vampieren hun intrek nemen. In de bloedstollende theatershow Vampieres! voel je de magie letterlijk op je afkomen!

•    Attractiepark Hellendoorn verandert deze maand in Heksendoorn: een domein van heksen en andere griezels. Als je van griezelen houdt kun je hier je lol op.

Halloween voor kleine monsters
•    Tijdens de Griezelweken in Het Land van Jan Klaassen is zelfs de oranje kabouterlimonade omgetoverd tot groene griezellimonade. Bewijs dat je een bikkel bent en verdien een heus Super Bikkel Diploma.

•    Bibber en beef met Berend Brokkenpap bij Plopsa Indoor Coevorden. Verander jezelf in een boze tovenaar in de schminkstad en jaag je vriendjes de stuipen op het lijf!

•    In Plaswijckpark presenteert heer Balthazar de Gruwelijke Aanbiedingen van de Dag Show. Durf jij zijn artikelen van dichtbij te bekijken?

•    Het Halloween Horror Feest in Movie Park is toegankelijk voor kids vanaf 16 jaar. Maar speciaal voor jonge kids is er een activiteitenprogramma in de monstervrije zone.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.