Dagje Weg28.04.2012

Nu ook TomTom GO LIVE voor camper en caravan


TomTom heeft nu ook TomTom GO LIVE geïntroduceerd voor de camper & caravan. Met dit navigatiesysteem hebben campers en caravans routes op maat voor verschillende voertuigtypen en vooraf geïnstalleerde specifieke locaties (Points of Interest). Dit maakt het voor bestuurders eenvoudiger om camper- en caravanplekken en -diensten te vinden.

De TomTom GO LIVE Camper & Caravan heeft nieuwe software die routes en aankomsttijden aanpast aan de omvang, het gewicht en de maximum snelheid van een voertuig. Bestuurders kunnen afzonderlijke profielen aanmaken voor hun camper, caravan, auto, busje en trailer, en het systeem daardoor in al hun voertuigen gebruiken.

Veel TomTom-klanten hebben gevraagd om navigatie speciaal voor hun camper of caravan“, zegt Joost Jetten, Vice-President Benelux en Zuidelijk Afrika van TomTom. “De GO LIVE Camper & Caravan maakt een einde aan onnodig omrijden en ongewenste verrassingen onderweg. Het systeem berekent niet alleen de beste route, maar biedt ook relevante informatie tijdens de reis.”

TomTom GO LIVE Camper & Caravan is voorzien van Points of Interest waarmee bestuurders nuttige plaatsen vinden, zoals kampeergebieden, chemische-toiletfaciliteiten en servicelocaties voor campers. TomTom levert het systeem gratis met een jaar LIVE Services. Deze dienst biedt toegang tot weersvoorspellingen, realtime verkeersinformatie met HD Traffic en Local Search met TomTom Places.

De TomTom GO LIVE Camper & Caravan is beschikbaar voor € 399,95 bij de ANWB, NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) en 
TomTom.com.

tomtom
tomtom
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.