Dagje Weg02.05.2013

HotTug: Stomend te water


Het weer in Nederland is niet altijd om over naar huis te schrijven. Maar weer of geen weer met de HotTug kan je elk seizoen met je vrienden, vriendinnen of lover genieten op het water.

De HotTug is een houtgestookte hot tub van het merk Supergoed. Met deze Tug vaar je al stomend door de grachten en havens. Hij is bedoeld voor plezier, met in het achterhoofd het aanleggen in leuke plaatsjes en wanneer het weer dit toelaat, zwemmen.

How does it work?

De tub wordt door een onderwaterkachel verwarmd, die de 2.000 liter die de Tug bevat in enkele uren tot 38 graden laat stijgen. De kachel wordt opgestookt met hout, dus zolang er genoeg hout aan boord is zal je van de kou geen last hebben.

Zelf genieten in een HotTug?

Vanaf december was het al mogelijkheid om een HotTug te huren in Friesland. Nu kan je de HotTugs ook huren in Rotterdam. Twee uur genieten kan al vanaf €250,- Liever zelf in het bezit zijn van een HotTug? vanaf €11.450,- heb je je eigen stoombad te water.

Avatar foto
Claire de Boer

Claire verruilt het Amsterdamse leven de komende maanden voor een tripje rond de wereld. Ze wil zo veel mogelijk van de wereld zien en doet dit het liefst met haar backpack. Ze wordt gelukkig van een HIT workout, lekker eten en een goed feestje!