`

Dagje Weg15.05.2013

Strand Binnen! Door weer en wind genieten!


Schermafbeelding 2013-05-13 om 14.44.441.png
Schermafbeelding 2013-05-13 om 14.44.441.png

Door weer en wind genieten van activiteiten op het strand? Ja graag! Bij Strand Binnen is het mogelijk. Het indoor strand ligt in Breda en is gevuld met zand van de Westerschelde. Dit nieuwe unieke concept is een verzamelpunt van de leukste uitjes, sporten, eten en drinken in een sfeervolle omgeving.

Activiteiten

Strand Binnen biedt een waslijst aan activiteiten die garant staan voor een top dag  voor bedrijven, vrijgezellenfeesten, sportteams, kinderfeestjes en familiedagen. Uitjes zijn mogelijk van 8 tot 500 personen. Met het Expeditie Robinson spel  ga je bijvoorbeeld de strijd aan met je collega’s. Verschillende teams strijden tegen elkaar tijdens de Robinsonproeven en eliminatieproeven. Heb jij voldoende concentratie en lichaamsbeheersing om de winst te behalen?

Zin in een iets minder actieve activiteit. Bij Strand Binnen kan je ook bierproeven, deelnemen aan een high wine of samen met vriendinnen cocktails shaken. Gedurende 2 uur worden alle kneepjes van het cocktail-shaken je aangeleerd en stoomt Strand Binnen je klaar voor het maken van de perfecte cocktail. Proeven is essentieel voor dit onderdeel en natuurlijk worden je eigen creaties aan het eind lekker opgedronken.

Eten en drinken

De dag afsluiten met een lekker hapje eten op een bijzondere locatie, ook dat is mogelijk bij Strand Binnen. BBQ ‘en op het strand of een tapas buffet horen tot de mogelijkheden. Bij het Beach buffet kan er vanaf 10 personen genoten worden van warme en koude gerechten, zoals vlees, vis, salades en groenten.

Schermafbeelding 2013-05-13 om 13.45.41.png
Schermafbeelding 2013-05-13 om 13.45.41.png

Budget uitjes

Krap bij kas, maar toch graag wat leuks willen doen? Strand Binnen biedt de nodige budget uitjes. Zo’n 18 uitjes voor minder dan 20 euro. Met een beachvolleybaltoernooi of bootcamp heb je voor een prikkie toch een leuke dag.

Kids

Een origineel partijtje? Strand Binnen is op woensdagmiddag en op de meeste vakantiedagen volledig ingericht voor kinderen. Spelen in de reuze zandbak, beachvolleyballen, schatgraven en nog veel meer. Programma’s op maat zijn ook mogelijk en de dag kan afgesloten worden met een chocolade fondue of een kinder-BBQ op het strand. Groot voordeel: ouders betalen geen entree!

Schermafbeelding 2013-05-13 om 13.44.091.png
Schermafbeelding 2013-05-13 om 13.44.091.png

Nieuwsgierig? Breng Strand Binnen een bezoek: www.strandbinnen.nl

Avatar foto
Claire de Boer

Claire verruilt het Amsterdamse leven de komende maanden voor een tripje rond de wereld. Ze wil zo veel mogelijk van de wereld zien en doet dit het liefst met haar backpack. Ze wordt gelukkig van een HIT workout, lekker eten en een goed feestje!