Dagje Weg19.07.2013

19 juli tot en met 28 juli: Tilburgse Kermis


breakdance_kermis.png
breakdance_kermis.png

Vanaf vanavond 20.00 uur gaat de Tilburgse Kermis weer open, de grootste kermis van ons land. En niet voor een paar dagen, want vanaf vandaag 19 juli kan je tot en met 28 juli genieten van de kermis in Tilburg.

Met het schitterende zomerweer belooft de kermis dit jaar een groot succes te worden. We hebben er in Nederland lang op moeten wachten, maar het is nu dan écht zomer. Perfect weer dus, voor een super leuk kermisweek. 

Roze maandag
Het hoogtepunt van de Tilburgse Kermis is zoals ieder jaar de Roze Maandag, dit jaar op maandag 22 juli. Tijdens Roze Maandag stroomt Tilburg vol met homo’s die compleet uit hun dak gaan, sommige verkleed als drag queen, andere ‘gewoon in het roze’. Maar zeker ook als je hetero bent is de Roze Maandag een legendarisch feestje in Tilburg. 

roze_maandag

Dit jaar staan er over een lengte van 3 kilometer ruim 230 attracties! Tijdens de hele week worden ruim 1,5 miljoen bezoekers verwacht. 

Single Friday 
De maandag staat dus in het teken van homo’s, de vrijdag staat in het teken van vrijgezellen. Single Friday is dé dag om iemand aan de haak te slaan. En hoe herken je die vrijgezellen dan? Iedereen met witte kleding is nog vrij 🙂 

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.