Dagje Weg11.09.2013

Paardenkracht Photobooth op Valtifest was KAKing goed ;-)


toiletjuffrouw .
toiletjuffrouw .

Afgelopen zaterdag ging het bij de NDSM werf helemaal los. Op het thema kak hadden de bezoekers zich flink uitgeleefd. Tal toiletjuffrouwen, bacteriën, paardenmeisjes en toiletpotten kleurde het festivalterrein. Met een waanzinnige line-up, met onder andere: Horse Meat Disco (UK), RipTide (NL) SHMLSS (NL) en MickeyNice (NL) ging Valtifest los.

Ook een groot succes was de Paardenkracht Photobooth. Gesponsord door Momondo was er een team van professionele stylisten en fotografen aanwezig. In een speciaal gebouwde set werden de festivalgangers met hun vrienden vereeuwigd. Naderhand werden deze foto’s nabewerkt om te zorgen dat de kiekjes in alle pracht en praal online zouden verschijnen. Het is niet alleen leuk om een foto van jezelf te hebben op deze hilarische set, nee ook is er een wedstrijd aan verbonden. Deze wedstrijd sluit naadloos aan op het Valtifest thema: KAK! Het motto luidde dan ook als volgt ‘Op de plee naar St. Tropez’. Alle deelnemers maken kan op een fantastische, aka poepie-chique trip voor 2 naar de meest kakkineuze bestemming allertijden: St. Tropez. Wie wil dat nou niet, de Photobooth was dus ook een groot succes afgelopen zaterdag.

Staat jouw foto online? Zorg dan dat er via Facebook door al je vrienden, vriendinnen, familieleden en collega’s op jouw foto wordt gestemd. De jury beoordeeld aan de hand van de meeste stemmen en originaliteit wie de winnaar wordt! De actie loopt tot 20 september, snel stemmen dus!

altifest wc.
altifest wc.
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.