Gadgets04.01.2012

Laat je koffer opvallen op de bagageband met je eigen foto!


Je kan je koffer op allerlei manieren laten opvallen om deze eerder te herkennen op de bagageband. We schreven al eens eerder over cool stickers waarmee je je koffer kan versieren. Maar je kan natuurlijk ook je koffer versieren met een eigen foto! De website Suityourcase.com helpt je daarbij.

Het werkt eenvoudig: je maakt een keuze uit 4 verschillende formaten (15 euro voor de kleinste en 25 euro voor de grootste). Daarna kies je de foto. Je kan kiezen uit een van de standaard 42 foto’s, maar leuker is het om je eigen foto te uploaden. Dan is koffer pas echt uniek! Even je gegevens invullen en bestellen maar.

Een Suit Your Case sticker is onverwoestbaar door de speciale folie die we gebruiken. De sticker is uitgebreid getest en steviger dan de koffer zelf: de folie laat niet los en raakt niet beschadigt in het kofferruim.

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.