Gadgets16.02.2012

Über hippe strandstoel voor twee personen


Schermafbeelding 2012-02-07 om 13.21.45.png
Schermafbeelding 2012-02-07 om 13.21.45.png

Dromen van een heerlijke lange zomer, met lange hete avonden, mag al wel hoor. Na de kou van de afgelopen weken is een beetje dromen van de zomer niet verboden. Op de site van de meubelontwerpster Dima Loginoff kwam ik deze ontzettend hippe strandstoel tegen! Strandstoelen liggen niet altijd even lekker. Vooral die van standaard witte van plastic, daar kan je behoorlijk last van krijgen. Met de Happy Chaise Longue van de Russische Dima Loginoff heb je daar echt geen last meer van. 

Niet alleen heeft deze stoel een super mooi ontwerp, hij schijnt ook nog eens zeer comfortabel te zijn. En het leuke is, het is ook nog eens een stoel voor twee personen. Kan je lekker met je geliefde heerlijk relaxen, terwijl je ook nog een comfortabel ligt te zonnen op het strand. Wat wil je nog meer?!

Schermafbeelding 2012-02-07 om 13.22.19 

Nu maar hopen dat we deze stoel snel in Domburg mogen bewonderen 😉 Maar de stoel is er jammer genoeg alleen nog maar in concept, en is nog niet verkrijgbaar. Een prijs is dus ook nog niet bekend. 

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.