Gadgets31.05.2013

Voor elke slaper een eigen soort slaapzak!


Sleeping_on_side_Full_sidbyte.jpg
Sleeping_on_side_Full_sidbyte.jpg

Er zijn twee soorten slapers, de gene die draaien in de slaapzak en zij die juist bewegen met slaapzak en al. Fjällräven  deed deze bijzondere ontdekking en speelt hier op in door twee verschillende soorten slaapzakken aan te bieden.Move in of Move with? De verdeling van slapers in ongeveer fityfifty. Voor beide groepen heeft Fjällräven een aparte slaapzak ontwikkeld. Hoe slaap jij?

Move in Bag, bewegen in je slaapzak

De move in Bag is een lichtgewicht en comprimeerbare dons slaapzak. Hij bied veel warmte en heeft een compact formaat. De Move in Bag is speciaal ontwikkeld voor veel bewegingsvrijheid in de slaapzak. De slaapzak zelf blijft relatief onbeweeglijk op de grond liggen. 60% van het dons bevindt zich aan de bovenkant van de slaapzak, hierdoor biedt de slaapzak optimale isolatie.

Schermafbeelding 2013-05-27 om 15.15.32.png
Schermafbeelding 2013-05-27 om 15.15.32.png

Move with Bag, bewegen met je slaapzak

The Move with Bag is blauw en ook een lichtgewicht slaapzak. Deze editie is speciaal ontwikkeld voor mensen die zich met slaapzak en al bewegen in hun slaap. De opening van de capuchon blijft hierdoor aan de voorzijde van het lichaam. De slaapzak in uitgevoerd met extra dons aan de achterzijde, waardoor je rug altijd lekker warm blijft hoe je ook ligt.

Schermafbeelding 2013-05-27 om 15.15.24.png
Schermafbeelding 2013-05-27 om 15.15.24.png

Je kunt de slaapzakken ook open ritsen en gebruiken als dekbed. Ze zijn perfect geschikt voor warme zomernachten, trektochten en lange reizen.

Informatie

Fjällräven Move In Bag en Move With Bag zijn verkrijgbaar in twee maten: Regular (180 cm) en Long (tot 195 cm). Winkeladviesprijs € 255,-. Ga voor meer informatie en verkooppunten naar Fjällräven.nl.  

Avatar foto
Claire de Boer

Claire verruilt het Amsterdamse leven de komende maanden voor een tripje rond de wereld. Ze wil zo veel mogelijk van de wereld zien en doet dit het liefst met haar backpack. Ze wordt gelukkig van een HIT workout, lekker eten en een goed feestje!