Gadgets16.10.2014

Travel gadget: een compleet campingbed dat je kunt dragen


Futon Air Mat Set

Herinner je je de Selk Bag nog? Een slaapzak met armen en benen, zeg maar een draagbare slaapzak. Er is nu een bizarre travel gadget die nog een stapje verder gaat: de Futon Air Mat Set. Een compleet campingbed dat je kunt dragen, gemaakt van nylon en polyester en met een gewicht van slechts 700 gram.

Wanneer je zoiets draagt? Stel je eens voor dat je in de rij ligt voor kaartjes voor een concert waar je heel graag naartoe wil. Hoe handig is het dan als je je bed alvast bij de hand hebt?! Of wat dacht je van kamperen in het bos? Met deze oplossing hoef je geen zware tent, luchtbed en slaapzak mee te nemen.

Een draagbaar campingbed
Een draagbaar campingbed

Ja natuurlijk zijn het Japanners die dit bedacht hebben. En het zijn denk ik ook alleen de Japanner die zo gek zijn om dit daadwerkelijk te dragen. Bedenker is King Jim, die de Futon Air Mat Set ook daadwerkelijk in productie heeft genomen. Het is one size fits all, maar je kunt de pijpen en mouwen oprollen zodat het iedereen past. Je krijgt er ook een matje bij, zodat je niet op de grond hoeft te slapen, maar iets meer comfort hebt. Het hele boeltje kun je lekker compact oprollen tot een tasje van A4-formaat.

Wat kost dat dan? 89 USD en de Futon Air Mat Set is van jou. Mocht er iemand overgaan tot aankoop, let us know! 

Foto credits header: Fotolia.com.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.