Lifestyle10.02.2021

Verras je grote liefde met dit leuke reisboek voor Valentijnsdag!


Nog een paar dagen en dan is het Valentijn. Hét moment om jouw grote liefde eens flink flink te verwennen met een leuk cadeau. En wat is er dan leuker dan reisinspiratie voor hopelijk nog een heel lang leven samen? Bucketlist Stedentrips is het perfecte cadeau om te geven met Valentijn!

Romantische reizen

In dit boek vind je inspiratie voor 25 stedentrips die jullie samen kunnen gaan maken. Een aantal van die reistips zijn super romantisch, zoals een paar dagen naar Parijs, de meest romantische stad ter wereld. Of wat dacht je van trouwen in een kappelletje in Las Vegas en samen de Tafelberg in Kaapstad beklimmen.

Bucketlist Stedentrips staat in ieder geval helemaal vol met dit soort bestemmingen, steden waar je ook een keer geweest moet zijn. En dan natuurlijk het liefst samen met jouw grote liefde! Niet alleen bijzondere steden in Europa, maar ook steden heel ver weg. Voor op je bucketlist dus!

Verras je grote liefde

Valentijnsdag is natuurlijk eigenlijk de dag waarop je anoniem jouw grote liefde een keer kunt verrassen, door een kaart of een cadeautje te sturen. Maar dat hoeft helemaal niet anoniem; veel leuker is om een zelf een cadeau te geven. Een mooi reisboek vol reisinspiratie is dan toch het perfecte geschenk?

▸ Bucketlist Stedentrips is te koop voor 21,99 euro

Bestel ‘m nu via bucketliststedentrips.nl en wij zorgen ervoor dat je dit boek op tijd voor Valentijnsdag in huis hebt om je liefde te verrassen! Alle bestellingen die voor 16.00 uur binnen zijn worden dezelfde dag nog verzonden. Dat gaat via een speciaal brievenbuspakket en wordt dus de volgende dag bezorgd.

Verras je grote liefde met dit boek!
Verras je grote liefde met dit boek!
Avatar foto
Frédérique van Osta

Fréderique is werkzaam als social media marketeer. Nieuwsgierig, een tikkeltje tegendraads en energiek. Zo kun je haar het beste omschrijven.