Ontspanning11.05.2011

Terrasfietsen.nl: de beste terrasjes tijdens het fietsen!


terrasfietsen.jpg
terrasfietsen.jpg

Leuke nieuwe website! Terrasfietsen.nl. Een website met een overzicht van de beste terrasjes langs mooie fietsroutes. Inititiefnemer Jacques Koster is fanatiek fietser. Fietsen is volgens hem leuker als je onderweg een leuk gezellig terrasje pakt, en daar heeft Jacques natuurlijk helemaal gelijk in! Vandaar dus de website Terrasfietsen.nl, met de leukste terrasjes door heel Nederland, allen gelegen langs mooie fietsroutes.

Als je regelmatig ergens anders op je fiets stapt, maar na een tijdje bij een aardig ogend terras daar ook graag van je fiets afstapt, dan heb je vaak nog geen idee hoe de koffie met appeltaart gaat smaken. Meestal wel goed, maar misschien is er een kilometertje verderop een leuker terras? Met heerlijke koffie op de juiste temperatuur? En echte verse appeltaart? En prima stoelen? Wie zich hierin herkent, gaat deze site snel waarderen“, legt Koster uit. De terrassentips op zijn website zijn allen voorzien van een korte omschrijving en Koster deelt punten uit aan: koffie, gebak, lunch, fietsvriendelijk en bediening.

Jacques_Koster_low_res.JPG
Jacques_Koster_low_res.JPG

De website is nog niet uitgebreid, in grote delen van het land ontbreken nog terrasjes. Zo zijn Limburg, Zeeland en Brabant bijvoorbeeld nog lang niet goed vertegenwoordigd. Medefietsers wordt dus gevraagd hun favoriete terrassen elders in Nederland toe te voegen. Zo ontstaat er een uitgebreide database van de beste terrassen in heel Nederland. De volgende stap is om een jaarlijkse terrasfietsen top 10 te lanceren, waarbij één terras verkozen wordt tot winnaar van het jaar. Terrasfietsen.nl is in ieder geval ook al als app verkrijgbaar (gratis) in iTunes.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.