Stedentrips22.07.2016

De 30 beste steden ter wereld om te shoppen


+ tips van lokale bloggers

Bijna iedereen doet het tijdens een stedentrip: shoppen. En dat Londen, New York City en Parijs de drie beste steden ter wereld zijn om dat te doen, dat weten veel mensen wel. Maar er zijn nog zoveel meer leuke steden waar je heerlijk kunt shoppen. Ben je gek van reizen, maak je graag stedentrips en wil je ook lekker kunnen winkelen, dan gaat deze urban shopping gids van ShopAlike je helpen. Hier vind je namelijk de 30 beste steden ter wereld om te shoppen en krijg je daarbij een heleboel handige tips, zoals de ideale winkelroute, insider tips met leuke winkeltjes, de prijs voor een latte bij Starbucks en de prijs voor een metrokaartje. In één handig overzicht op basis van Google Maps zie je precies waar je in welke wereldstad moet zijn om te shoppen.

De 30 beste steden ter wereld om te shoppen

Wat vooral echt handig is, is de winkelroute. Zo zie je bijvoorbeeld voor Londen dat je maar beter sneakers aan kunt trekken waar je de hele dag op kunt lopen, want alle shopping hotspots liggen een behoorlijk eind uit elkaar. En ook de insider tips zijn handig. Lokale fashion bloggers zijn gevraagd hun ultieme tips te delen voor de stad waar zij wonen. Zo kom je tijdens jouw stedentrip misschien wel op leuke plekjes die je anders niet gevonden had.

De winkelroute voor shoppen in Londen
De winkelroute voor shoppen in Londen
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.