Vakantiedeals05.01.2018

De 3 leukste bestemmingen van de KLM Werelddeal Weken


allemaal nu een stuk goedkoper!

Het terugkerende prijzencircus van KLM is weer begonnen: de Werelddeal Weken. Een periode waarin je vliegtickets die normaal gesproken prijzig zijn nu een stuk voordeliger kunt boeken. Dat wil nog steeds niet zeggen dat je de beste prijs voor je vliegticket betaalt want er is geen sprake van de laagste prijs-garantie, maar een stuk goedkoper is het in ieder geval. Zeker voor wie graag het comfort en de kwaliteit van KLM-vluchten ervaart is dit de uitgelezen kans om goedkope vliegtickets te boeken. Maar weet je nog niet waar naartoe? Dit zijn de 3 leukste bestemmingen!

1. Vancouver – Canada

De mooiste stad van Canada ligt in het westen: Vancouver. Deze stad heeft zoveel te bieden. Vancouver is niet alleen het ideale startpunt voor een rondreis door Canada, maar is ook zo’n toffe stad met een heerlijke laid-back vibe en zoveel te doen. Vancouver Island is dichtbij (en een aanrader) maar blijf je in de stad, dan zijn dit dé vijf tips om te doen.

Met de Werelddeal Weken is Vancouver een stuk goedkoper geworden. Tickets boek je nu bij KLM al vanaf 556 euro retour!

Nu goedkoop naar Vancouver
Nu goedkoop naar Vancouver

2. Muscat – Oman

Het Midden-Oosten is misschien niet de eerste bestemming waar je aan denkt, maar bijvoorbeeld Oman is een hele interessante vakantiebestemming. En zeker wanneer je vliegt op hoofdstad Muscat. Hier begint je rondreis door Oman, maar blijf zeker eerst een dag of twee in deze boeiende stad. Dit is wat je er wilt doen en zien.

Met de KLM Werelddeal Weken is een vliegticket naar Muscat ook goedkoper geworden: nu al vanaf 496 euro.

Nu goedkoop naar Muscat
Nu goedkoop naar Muscat

3. Malediven

De Malediven zijn een regelrechte droombestemming en iets wat zo mooi is – en zo ver weg – kan bijna niet goedkoop zijn, toch? Niet is minder waar want ook de Malediven zijn nu een stuk goedkoper geworden. Als je deze video ziet wil je er nú meteen naartoe!

Met de KLM Werelddeal Weken is een vliegticket naar de Malediven ook goedkoper geworden: nu al vanaf 580 euro.

Foto header: © moofushi – Adobe Stock

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.