Vliegen19.05.2016

Zo ziet een vlucht van 33.500 euro eruit!


We schreven al eens over de ongelofelijk luxe mogelijkheid om met Etihad Airways in de premium cabine te vliegen, maar sinds kort is zelfs dit aangescherpt en nog luxer gemaakt! De meest exclusieve hut in de lucht kost op dit moment maar liefst 33.500 euro per vlucht en zorgt voor de meest luxe ervaring aan boord. Dit overtreft alle verwachtingen! Maar hoe ziet zo’n vlucht er dan uit?

Champagne en 5-gangen diner

De onderstaande video laat precies zien hoe de vlucht er tot in detail aan toegaat. Via een persoonlijke toegangsdeur op de luchthaven word je door middel van een butler richting het vliegtuig geleid. Hier heb je de beschikking tot drie ruime kamers, inclusief een tweepersoonsbed, een douche, champagne, luxe opslagplaatsen voor de bagage en zelfs speciaal porseleinen servies uit China. Ze hebben echt aan álles gedacht. Daarnaast krijg je een exclusieve tafel op 10 kilometer hoogte en een uitgebreid 5-gangen diner. Mocht je overigens ontbijt op bed willen dan is dat ook niet teveel gevraagd. Deze vlucht is té luxe en het promotiefilmpje is ieder geval om bij weg te kwijlen. Ondanks dat het onbetaalbaar is gaat ‘ie op de bucketlist, dit wil iedereen toch eens meemaken? Check de video hieronder!

Avatar foto
Denise van Kalmthout

Denise studeert communicatie in Tilburg en is blogger voor StyleCowboys. Je kunt haar altijd wakker maken voor een flinke portie sushi, reizen of series.