Dagje Weg07.07.2013

Hot Tub Cinema: Badderend naar de film


Dit super toffe concept moeten wij met jullie delen, namelijk de Hot Tub Cinema. Een combinatie van chillen in een hottub en ondertussen genieten van een geweldige film. Het is een luxe event op een boeiende locatie (wel in Londen 😉 Wat ooit begon met het verhuren van een hottub op een prive party is nu uitgegroeid tot een event met 20 hot tubs, twee schermen en een op maat gemaakt surround system.

Als deelnemer kun je een eigen hottub afhuren of gewoon een kaartje kopen, en met onbekende de avond beleven. Goed om te weten is dat de hottubs voor elke show gereinigd, opnieuw gevuld en opgewarmd worden. Het concept verschijnt telkens op een andere locatie en is zich nu ook aan het voorbereiden op een internationale tour. Fingers crossed dat Nederland snel aan de beurt is. 

Avatar foto
Claire de Boer

Claire verruilt het Amsterdamse leven de komende maanden voor een tripje rond de wereld. Ze wil zo veel mogelijk van de wereld zien en doet dit het liefst met haar backpack. Ze wordt gelukkig van een HIT workout, lekker eten en een goed feestje!