Dagje Weg24.11.2010

Handige kerst-shop-route in Haarlem


image0033.jpg
image0033.jpg

Het blijft elk jaar voor mij een uitdaging: kersinkopen doen. Op de laatste dagen voor kerst zie je mij nog door de winkelstraten sjezen, en winkel in en winkel uit gaan. Want voor wie haal ik nou waar mijn cadeaus?
De stad Haarlem heeft nu een nieuw handigheidje: een speciale shop-route langs 19 winkels in de binnenstad waar je kunt shoppen voor kerstcadeaus, kerstversiering voor in huis of een feestelijke outfit. De route is gepresenteerd in een folder, inclusief een korte beschrijving per winkel en plattegrond. Handig voor iedereen die nog op zoek is naar een bijzonder kerstcadeau of inkopen moet doen voor de hele familie en veel verschillende winkels moet aandoen. De folder geeft ook een overzicht weer van kerstmarkten en andere evenementen. De folder ‘Feestelijk Winkelen’ kun je downloaden of kun je gratis ophalen bij het VVV Informatiekantoor in Haarlem.

En wie dan toch gaat kerstshoppen in Haarlem of een andere Nederlandse stad, kan dan meteen even stemmen voor de NLstreets awards, waar Isabel al eerder een blog over schreef. Wat wordt de leukste winkelstraat van Nederland in 2010? Misschien is het leuk om volgende jaar te peilen wat de beste winkelstraat is om kerstinkopen te doen. Of wat is de best versierde winkelstraat rond de feestdagen?