Winter14.02.2015

De leukste après-ski foto’s


Jagerbommetjes en biertjes op de piste

Bij de wintersportvakantie hoort toch ook wel het après skiën ’s avonds. Of je nou iedere avond tot vier uur in de kroeg staat of je gaat maar één avondje tot tien uur uit, dat maakt niet uit. Iedereen die weleens op wintersport is geweest kent de après ski.

1. Tipi tent op de berg

Het feestje moet ergens gevierd worden en wat is er dan leuker dan dat er halverwege de piste een tent staat waar je gezellig kan gaan feesten met zijn allen?! Hier in
Zwitserland hebben ze daar wat op bedacht en een tipi tent op de piste gezet om in te feesten.

2. Biertje tijdens de lunch

Tijdens je wintersport kun je eigenlijk
van alles doen wat normaal gesproken niet doet. En dus ook een biertje tijdens de lunch op de piste is de normaalste zaak van de wereld. Deze wintersporter dacht daar precies zo over, lekker een biertje tussen de middag en waarschijnlijk ook nog eens gecombineerd met een flinke portie friet.

3. Bergtoppen

De bergen! Daar gaat de hele vakantie eigenlijk om. Een week ontspannen tussen de bergtoppen en dag in, dag uit naar beneden zweven over de sneeuw. Heerlijk!

4. JAGERMEISTER!

Moet ik hier nog meer woorden aan vuil maken? Normaal vindt je het waarschijnlijk niet te drinken, maar in die ene leuke après ski tent onderaan de berg drink je het met gemak iedere avond weer op.

5. Lekker relaxen

Iedere avond gaan après skiën is niet heel goed voor je gezondheid. Een avondje relaxen in dit knusse zitje is dus ook zeker geen straf. Even bijkomen van alle indrukken en al dat gesport de hele dag.

6. Champagne in Dubai

Bij Dubai denk je niet gelijk aan een wintersportbestemming. Dat is het ook niet echt, maar het kon de Arabieren niet gek genoeg en dus hebben ze midden in hun winkelcentrum een skipiste gebouwd. Met als gevolg dat je hier dus ook kunt après skiën. Maar of dit nou net zo leuk en gezellig is als in de Alpen?

7. Zonnebril

Neem je zonnebril mee op wintersport! Niks zo vervelend als tijdens het eten de hele tijd tegen de zon in moeten kijken. Je verwacht misschien niet dat het heel zonnig is in de bergen, maar het tegendeel is vaak waar.

8. Bubbels op de piste

Wat ze in Dubai kunnen, kunnen we hier ook moet deze instagramster gedacht hebben. Tijdens een pauze op de piste een glaasje bubbels is zeker geen verkeerd idee. Het is lekker verfrissend en je drinkt gewoon mee met alle andere alcoholische versnaperingen.

9. Record Jägerbommetjes

Jägerbommen zijn ontzettend populair tijdens de wintersport. Deze mensen willen ook een poging doen om zoveel mogelijk Jägerbommen in een keer te drinken. Maar of dat nou zo’n verstandig idee is…

10. Let the sun shine!

Heerlijk bijkomen op de piste de andere ochtend met dit zonnetje op je gezicht. Je kater wordt gelijk een stuk minder en je bent weer helemaal fris.

Avatar foto
Lilian Lauwerijssen

Lilian studeert Journalistiek in Tilburg. Verder is ze dol op reizen, fotografie, gadgets en chocoladekoekjes. Parijs is haar favoriete stad en ze droomt ervan om ooit in het buitenland te mogen werken. Ze blogt op DutchCowboys, StyleCowboys en Travelvalley.