Zomer26.02.2010

Sober Holidays opent een alcoholvrij vakantieresort


In een prachtig gelegen villa in de Algarve opent binnenkort Sober Holidays haar eerste alcoholvrije vakantieresort Renovatio. Renovatio wil ex alcohol- en drugsverslaafden een veilige en rustige vakantieomgeving bieden zonder de gebruikelijke verleidingen. Gasten kunnen op verzoek counselling krijgen van de staf en deelnemen aan onspannende activiteiten als yoga en meditatie.

Oprichter is de engelsman Andrew O’Louglin. Na het afkicken van zijn alcoholverslaving vond hij op vakantie gaan bijzonder stressvol vanwege alle verleidingen waaraan hij dan bloot kwam te staan. Zijn vakantiehuis in Portugal was de enige plek waar hij volledig tot rust kwam en vrienden raadden hem aan om er een plek van te maken waar lotgenoten terecht zouden kunnen.

Na een verbouwing van twee jaar is Renovatio ( wedergeboorte of nieuw begin) klaar om gasten te ontvangen in een serene omgeving.

De prijzen nu in het laagseizoen zijn heel redelijk:

– 3 nachten voor €395 per persoon. Dit is all-inclusive (ontbijt, lunch, diner, softdrinks,koffie/thee en vrijwel alle activiteiten);

-5 nachten voor €595 per persoon. Tevens all-inclusive.