Ontspanning04.04.2013

Uniek loopevenement: Colours by the Sea, 14 juni 2013


Travelvalley_hardloopevenement.png
Travelvalley_hardloopevenement.png

Een tijdje geleden schreven we over een bijzonder hardloopevenement in Rio de Janeiro, Brazilië. De Color Run is een hardloopwedstrijd die je aflegt in een wit t-shirt, maar met alle kleuren van de regenboog kom je over de finish. Je wordt namelijk tijdens het hardlopen besprenkeld met gekleurde verf.

Dit bijzondere hardloopevenement komt nu ook naar Nederland, en heet Colours by the Sea. Ook hier start je in een wit t-shirt en eindigt met allerlei kleuren. Na iedere kilometer hardlopen, krijg je een andere kleur verf over je heen.

Het gaat bij deze hardloopwedstrijd niet om het hardlopen zelf, maar om de unieke ervaring. De wedstrijd is 5 km lang. Kinderen mogen ook meedoen. 

Travelvalley_colours_by_the_sea

Wanneer?
Colours by de Sea wordt georganiseerd door de Stichting Samen in Beweging, die ook de Zeelandmarathon organiseert. De startlocatie is Boulevard Vlissingen, 14 juni 2013 om 20.00 uur. Inschrijven kost 17,50 per persoon. Je krijgt dan een wit t-shirt én een zonnebril. 

De verf die je tijdens het hardlopen over je heen krijgt is ‘kleurpoeder’. Het is niet giftig, 100% veilig, en milieuvriendelijk. Na het wassen zal de meeste kleur verdwijnen, maar trek in ieder geval niet je beste loopkleding aan.

Inschrijven kan nog. Durf jij het aan? 

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.