Lifestyle26.06.2013

Avondje uit met Sieraden en Coo


Schermafbeelding 2013-06-26 om 10.13.43.png
Schermafbeelding 2013-06-26 om 10.13.43.png

Een avondje wat leuks doen met vriendinnen, maar een keer wat anders dan de kroeg of de bios? Wij weten wat! De ooit zo hippe tupperware party’s waren niet voor niets een groot succes. Met gelijkgestemde bij iemand thuis kletsen, borrelen en wegsmelten bij een paar plastic bakjes, right! Maar verruil je de plastic bakjes voor een tafel vol met sieraden en tasjes dan heb je echt een top avond!

Afgelopen week heb ik me laten verassen door de collectie van Sieraden en Coo. Met 4 vriendinnen, 4 flesjes wijn en lekkere hapjes begon de avond goed.  Een tafel vol met armbandjes, kettinkjes, oorbellen, tasje, noem maar op, maakte ons bij binnenkomst al hebberig! Sieraden en Coo biedt zoveel leuks en in zoveel kleurtjes dat je bijna niet weet wat je moet kiezen.

 foto-4

Sieraden en Coo is een creatief bedrijfje dat zich focust op unieke sieraden. Hand Made wat leidt tot originaliteit. De sieraden worden heel gericht op de klant gemaakt en bijna alles is mogelijk qua kleur en materiaal.

foto-3.JPG
foto-3.JPG

Mocht je zelf met vriendinnen ook zo’n avondje willen. Sieraden en accessoires passen of samen laten stellen naar eigen wens en dit onder het genot van een hapje en een drankje. Stuur dan een mailtje naar sieradenencoo@gmail.com

De gene die de groep aanmeldt mag voor 10% van alle verkochte sieraden nog wat leuks uitzoeken.

senc2.jpg
senc2.jpg

Pretty Pink

ketting senc.png
ketting senc.png

Stijlvol in goud, silver en rose.

Ben jij ook fan en bestel je de sieraden liever vanuit huis? Neem dan eens een kijkje op de Facebookpage en bestel ze hier.

Avatar foto
Claire de Boer

Claire verruilt het Amsterdamse leven de komende maanden voor een tripje rond de wereld. Ze wil zo veel mogelijk van de wereld zien en doet dit het liefst met haar backpack. Ze wordt gelukkig van een HIT workout, lekker eten en een goed feestje!