Travel Bucket List

Dit is de ultieme Travel Bucket List: al die dingen die je ooit één keer in je leven gezien en gedaan wilt hebben. Wij geven je nog wat meer inspiratie, mocht je lijstje nog niet lang genoeg zijn! Bucketlist ideeën vind je hier: reisbestemmingen, bijzondere landen, de mooiste rondreizen, in welke steden moet je ooit een keer geweest zijn: een ultieme bucketlist maken doe je hier! 

Bucketlist ideeën

Dingen die je gedaan moet hebben voor je dood gaat staan op een bucketlist, en misschien heb jij voor jezelf ook al zo’n lijst opgesteld of ben je bezig met een bucketlist maken. Maar ben je op zoek naar bucketlist ideeën dan ben je hier op de juiste plek. Want zo’n lijst is natuurlijk niet compleet zonder dat je daar de mooiste reizen ter wereld, de mooiste rondreizen en alle bijzondere reisbestemmingen die je maar kunt bedenken op heeft gezet. Wij geven je graag veel verschillende, bijzondere, spannende en vooral toffe bucketlist ideeën zodat je precies weet welke reizen je ooit een keer in je leven gemaakt moet hebben. Wat dacht je van op safari gaan in Afrika, om daar de Big Five te spotten? Of misschien wel ooit in je leven een keer snorkelen in het Great Barrier Reef? En op de rug van een kameel door de woestijn trekken? Er zijn zoveel toffe ideeën te bedenken dat jouw lijst weleens heel erg lang kan gaan worden…

De mooiste landen ter wereld

Bij die bucketlist ideeën horen natuurlijk ook de mooiste landen ter wereld, verspreid over alle werelddelen. Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Canada, Japan, Peru, Lapland: er zijn nu eenmaal zo verschrikkelijk veel indrukwekkende landen op aarde te vinden, dat de lijst met mooiste landen ter wereld behoorlijk lang is. Daarom kiezen wij alle mooie landen voor je uit en die vind je allemaal hier.

Welke reisbestemmingen zet jij op je bucketlist?

Misschien heb je al wat reisbestemmingen genoteerd die je op je bucketlist zet, maar wij hopen je ook te inspireren met mooie landen, steden of plekken die je nog niet (goed) kent, want wellicht zijn dat de beste ideeën voor op jouw lijstje! Ga je voor de mooiste rondreizen of misschien wel voor de mooiste steden ter wereld? Of een combinatie van allebei? De ultieme lijst bestaat namelijk uit landen en steden die verspreid zijn over de hele wereld, en die de ideale mix zijn van rondreizen, actieve vakanties, wereldsteden, natuurgebieden, wintervakanties en zonvakanties. Want chillen op de mooiste stranden ter wereld, mag er zeker ook op, het hoeft echt niet altijd een avontuurlijke en actieve reis te zijn.

Heb jij jouw ultieme lijst gemaakt en ben je bezig met het afvinken van al die mooie reisbestemmingen? Deel dan jouw avonturen met ons via de hashtag #bucketlistreizen. Zo kunnen wij en andere jouw avonturen en bijzondere reiservaringen ook een beetje volgen en wie weet inspireert dat iemand anders weer om die reis ook te gaan maken!