`

Vliegen21.12.2010

Ticketvlieg.nl: nieuwe vergelijkingssite voor vliegtickets


ticketvlieg.jpg
ticketvlieg.jpg
Het vergelijken van prijzen voor vliegtickets kan inmiddels op verschillende goede websites. Maar eigenlijk werken die allemaal hetzelfde: je kiest een datum, je kiest een bestemming, en kan daarna prijzen vergelijken. Maar wat als je nou eigenlijk nog niet weet wanneer je wilt vertrekken? Of je wilt gewoon een leuk vliegreisje maken, maakt niet uit waarheen. Je zit alleen wel aan een budget vast. Hoe vergelijk je dan vliegtickets? Vanaf nu is er een nieuwe vergelijkingssite, die dus omgekeerd werkt:Ticketvlieg.nl.
Ticketvlieg.nl werkt dus andersom, en verfijnt niet op datum. Je kan een bestemming kiezen, maar dat hoeft nog niet. Je kan ook gewoon beginnen met een bedrag. Klik aan wat je budget is, en de resultaten komen supersnel. Verfijnen op bestemming kan uiteraard ook. De database beschikt inmiddels over ruim 700 bestemmingen. Verfijnen kan op werelddeel, maar ook op plaats. De site is in ieder geval ontzettend eenvoudig, en werkt supersnel!
Jammer is alleen wel, dat je aan de hand van de prijzen nog niet kan zien of er tickets beschikbaar zijn. Je hebt namelijk geen datum ingevuld. Zit je echt aan een datum vast, dan zal je deze vergelijkingssite niet snel gebruiken. Maar wil je gewoon een leuk reisje maken voor een paar honderd euro, maakt niet uit wanneer, dan zit je hier goed.
 
Ticketvlieg in actie voor Serious Request
Het zal je niet ontgaan zijn, maar de jaarlijkse Serious Request actie van 3fm is weer gaande. Ook Ticketvlieg.nl draagt een steentje bij. De helft van alle inkomsten van de site gaat naar het Rode Kruis. Met het boeken van een ticket, steun je tot 24 december dus ook nog eens het goede doel!  
Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.