Vliegen04.11.2011

Las Vegas 60% goedkoper bij Expedia


las_vegas_travelvalley.jpg
las_vegas_travelvalley.jpg

Wie wil het nou niet, even lekker de warmte opzoeken als het hier in de winter in Nederland koud en guur is. Een mooi eiland biedt dan uitkomst, maar er is meer. Zo is Las Vegas een perfect oord om lekker te genieten van warmte en ontspanning. Boek je trouwens voor 13 november een vlucht en hotel boeken bij Expedia, krijg je tot zestig procent korting op de reservering*.

In de winter is het nog steeds aangenaam in Las Vegas. Met een beetje geluk komt de tempratuur in de buurt van de 20 graden. En dat is heerlijk vergeleken met Nederland. Las Vegas bruist natuurlijk op vele manieren. Je hoeft je daar geen moment te vervelen. Expedia.nl geeft een aantal tips van bijzondere activiteiten.

Met een helikopter vliegen over de Grand Canyon en een champagneontbijt bij de Canyon. Je hoort het vaker als één van de dingen die je gedaan moet hebben in Vegas, en dat is ook zo. Indrukwekkend en onvergetelijk.
Dolfijnentrainer voor één dag bij Siegfried and Roy’s Secret Garden and Dolphin Habitat bij het Mirage.
The sky is the limit in Las Vegas: er is een lift die reizigers naar het hoogste punt van het Stratosphere brengt: 329 meter. Vanaf hier zijn er mogelijkheden voor bungeejumping. Dus alleen voor de echte avonturiers 🙂
Om een goed beeld te krijgen van alle hotspots, de Strip, de nightclubs en de shows in stijl is het mogelijk een limousine te huren.
Sand bugging. In Las Vegas ’s winters geen sneeuw, maar woestijn. Het is mogelijk om een soort buggy te huren waarmee je door de woestijn kunt crossen.
America’s Party: de oudejaarsavond die uitbundig in Las Vegas wordt gevierd en wordt besloten met een grootse vuurwerkshow.
En uiteraard… shoppen! Las Vegas staat bol van de winkel. Van betaalbaar tot absoluut onbetaalbaar, maar dat is dan ook wel weer leuk om te zien.
Anyway: in Vegas hoef je je geen moment te vervelen!
*Actievoorwaarden korting Expedia: de speciale tarieven op vluchten en hotelovernachtingen in Las Vegas kunnen via Expedia.nl worden geboekt tot en met 13 november 2011. De korting (tot zestig procent) geldt voor reizen naar Las Vegas tot en met 31 januari 2012. Meer informatie over de actie is te vinden op Expedia.nl
Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.