Vliegen06.04.2012

Cosmolite Spinner 55 van Samsonite: extreem licht en super sterk!


Schermafbeelding 2012-04-06 om 09.08.48.png
Schermafbeelding 2012-04-06 om 09.08.48.png

Een paar weken geleden schreven wij over de Around the World in 80 Clicks Facebook Game van Samsonite. Waarbij je kans maakt op een wereldreis, maar ook op één van de 150 zilveren Cosmolite Spinner 55 koffers.

De Cosmolite Spinner 55 is de eerste koffer waarbij gebruik is gemaakt van het revolutionaire Curv® materiaal, dat schokbestendig, extreem licht, maar tegelijkertijd super sterk is.

Hiermee heeft de Samsonite Cosmolite al verschillende prijzen gewonnen!

Deze stijlvolle koffer is verkrijgbaar in zwart, zilver, blauw, rood, violet en nu ook in oranje. De advies verkoopprijs voor de Cosmolite bedraagt € 319.

Veel mensen schaffen eens in de zoveel tijd een koffer aan, waar ze vervolgens jaren mee doen. Daarom is het verstandig deze Samsonite Cosmolite Spinner 55 ook te overwegen. Je hebt er niet alleen jaren plezier van omdat de koffer super sterk is en dus bijna niet kapot kan, maar het is ook nog eens een zeer stijlvolle koffer waar je echt wel mee gezien mag worden op het vliegveld!

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.