Vliegen16.04.2012

Reistips van topmodellen! [Video]


Als iemand je goede reistips kan geven, dan is het een topmodel wel. Zij reizen namelijk de hele wereld rond en kunnen de ene dag in New York zijn en de volgende dag in Tokio. In een filmpje op modewebsite Modelinia.nl geven een paar topmodellen tips. Hoe zorg je ervoor dat je er stijlvol uitziet? Wat moet je wel en wat moet je niet doen als je op reis bent?

1. Moisturizen: ofwel hydraten. Voor de dames onder ons: smeer met hydraterende crème en niemand ziet dat je geen 8 uur geslapen hebt.
2. Over de drank in het vliegtuig zijn de modellen het wel eens: water, water en water. De droge lucht in een vliegtuig doet je geen goed, dus veel water drinken is verstandig. Jammer genoeg moet je er wel vaker van naar de wc, en dat is in een vliegtuig niet altijd een pretje.
3. Neem een eigen dekentje mee. Niet die dekentjes die in het vliegtuig worden uitgedeeld, maar een lekker fris gewassen dekentje van thuis. Dat heerlijk naar je eigen wasmiddel ruikt. Dan slaap je echt beter.
4. Draag zwarte kleding. Dat past namelijk altijd bij elkaar, en het ziet er ook nog eens stijlvol uit.
5. En dan als laatste tip van een topmodel: vlieg first class. Maar ja, dat is niet voor iedereen weggelegd.

Uiteraard geven de modellen geen enkele tip voor wat je nu eigenlijk met eten moet doen in het vliegtuig, want dat doen zij niet. Dan maar onze tip: neem wat fruit mee aan boord. Dan heb je na een smakeloze vliegtuigmaaltijd nog het idee dat je enigszins gezond bezig bent geweest!

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.