Vliegen19.06.2012

Tarief Tracker van ebookers voor vergelijken en boeken van vluchten


Schermafbeelding 2012-06-19 om 11.52.30.png
Schermafbeelding 2012-06-19 om 11.52.30.png

De laagste prijs voor een vlucht is waar we naar op zoek zijn, want te veel betalen voor een vlucht wil niemand. Op de website ebookers.nl boek je hotels, vluchten en auto’s. Vanaf vandaag kan je met de ingebouwde Tarief Tracker in een overzichtelijke grafiek zien op welke dag je voor de laagste prijs kunt vliegen. Handig, want als een vlucht op een bepaalde dag een stuk goedkoper is, kan je altijd overwegen op een ander moment te reizen.

In de grafiek zie je alle beschikbare reizen vanuit ebookers. Je kan daarna filteren op vliegmaatschappij en serviceklasse. De Tarief Tracker werkt ook goed op je mobiel. Handig is ook dat je meteen kan boeken.

Zo ben ik bijvoorbeeld op zoek naar een vlucht in september van Amsterdam naar Barcelona. 4 september en 11 september zijn blijkbaar de meest voordelige vluchten te krijgen, en laat dat zou net goed uitkomen 🙂

Schermafbeelding 2012-06-19 om 11.55.07 

Handige tool dus!

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.