Vliegen19.12.2012

Vliegmaatschappij Vueling opent samen met hotelketen Hoteles Catalonia nieuwe hotels


Schermafbeelding 2012-12-19 om 09.07.35.png
Schermafbeelding 2012-12-19 om 09.07.35.png

Viegmaatschappij Vueling gaat samenwerken met de Spaanse hotelketen Hoteles Catalonia. Zij lanceren samen een nieuw hotelconcept: Vueling by HC hotels. De hotels worden volledig geëxploiteerd door Hoteles Catalonia. Hoteles Catalonia neemt ook het managen van de hotels op zich. In het eerste kwartaal van 2013 gaat het eerste Vueling by HC hotels open in Barcelona. Het concept zal daarna uitgebreid worden naar andere steden die voor Vueling belangrijke bestemmingen zijn. 

Het eerste hotel opent in het centrum van Barcelona, aan de Gran Vía No. 550. Bijzonder aan dit hotel is dat het compleet in de stijl van Vueling is ingericht. Als gast waan je je in het restaurant in een vliegtuig, de ontbijtruimte lijkt op een terminal en de receptie is net een incheckbalie met bagagebanden en informatieschermen. Het hotel is ook voorzien van luxe, met een fitnessruimte en een buitenzwembad met solarium. Het hotel heeft 64 kamers in vier verschillende types: standaard, top class, junior suite en een ruime suite met een privéterras en buitenzwembad. Hoteles Catalonia heeft 13 miljoen euro geïnvesteerd in het project.

Schermafbeelding 2012-12-19 om 09.07.51
Een digitale weergave van hoe een kamer eruit zal komen te zien

Het project is een samenwerking tussen beide partijen. Je kan dan ook een hotelovernachting boeken kan via vueling.com of hoteles-catalonia.com

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.