Vliegen08.09.2013

Vueling organiseert hackathon voor ontwikkeling mobiele app


vueling.png
vueling.png

Programmeurs worden door de Spaanse vliegtuigmaatschappij Vueling uitgedaagd. Wie binnen 24 uur de beste mobiele app ontwikkelt tijdens de Vueling Hackathon in Barcelona, wint 5.000 euro en een gratis vlucht naar een Vueling bestemming naar keuze. De Vueling Hackaton vindt plaats op 8 en 9 november. Tot en met 30 september kunnen (teams van) programmeurs zich aanmelden voor de wedstrijd. De 20 beste teams doen in Barcelona mee om de eerste plaats.

De opdracht luidt als volgt: ontwikkel een mobiele app die de ervaring van passagiers verrijkt met bijvoorbeeld nieuwe features, games of entertainment. Dit kan tijdens het boeken van de vlucht, het wachten op het vliegveld of tijdens de vlucht zelf.

Vueling Hackathon logo1

De hackathon zelf duurt precies 24 uur. Op 8 november om 18.00 uur begint de wedstrijd, die om dezelfde tijd op 9 november eindigt. De IT-medewerkers van Vueling zelf zijn ook aanwezig voor de nodige assistentie. Na afloop worden door de teams de projecten gepresenteerd aan een jury. En natuurlijk bestaat de kans dat de app ook daadwerkelijk geïmplementeerd wordt.

Inschrijven voor de hackathon kan via de website van Vueling.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.