Winter06.10.2011

Op valentijnsdag romantisch dineren in de skilift!


skipiste_travelvalley.jpg
skipiste_travelvalley.jpg

Valentijnsdag 2012 is nog een beetje ver weg, maar voor wie zijn of haar Valentijn eens echt goed wil verrassen, hebben wij een leuke tip: romantisch dineren in de skilift!

Tussen het meer van Geneve en de Mont Blanc ligt midden in het  Frans-Zwitserse Portes du Soleil, Les Gets. Een sfeervol dorpje en een prachtig wintersportoord. De gondellift Mont Chery wordt speciaal voor valentijdsdag omgetoverd tot een bijzonder restaurant. Iedere keer dat de gondel het basisstation passeert zal een nieuw gerecht  worden geserveerd. Dat moet absoluut een hele bijzondere ervaring worden! Uiteraard heb je een prachtig uitzicht over het mooie verlichte dal van Les Gets.

Interesse en aanmelden?
Het diner kost € 50 per persoon. Er is in de gondel plaats voor 66 personen. De inschrijving begint half december en gaat via het Office de Tourisme van Les Gets. Bellen kan ook: +33 (0)4 50 75 80 80. 

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.