Winter02.01.2012

Skailer: nooit meer sjouwen met ski’s!!!


Het is vaak een hel: het gesjouw met je ski’s, stokken en schoenen. In sommige gebieden heb je een handig depot naast de piste om dit te voorkomen (waar je dus een kluisje kan huren of je ski’s gewoon achter kunt laten, maar dat is helaas niet altijd zo. Zelf probeer ik altijd een chalet vlakbij of aan de piste te boeken, maar ook dat kan niet altijd. Wil je dus nooit meer hoeven sjouwen met je materiaal, dan is de Skailer echt iets voor jou! Een compleet niet (gepatenteerd) product, net nieuw op de markt en voor veel wintersporters een uitkomst. Het is een licht en dus makkelijk verplaatsbaar karretje (kleine 3 kilo) waarmee je al lopend 2 complete ski uitrustingen kunt verplaatsen.

Klinkt ideaal. Of het ook echt zo makkelijk loopt door de sneeuw zal moeten blijken. Maar waar laat je dan je Skailer zul je je afvragen. De Skailer wordt geleverd met een handig kabelslot, dus deze zet je eenvoudig vast aan een hekje. Een complete set kost € 189 en is eenvoudig te bestellen in de webshop.

Wij zijn heel benieuwd of iemand al ervaring heeft met de Skailer, of er al een op de piste heeft gespot. Let us know!! 

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.