Winter24.11.2013

Kerstmarkt app biedt informatie voor de kerstliefhebber


Sinterklaas moet nog langskomen, maar om de kerstspullen kan je al bijna niet meer heen. Ben jij ook een echte christmas-freak en slenter je graag de grootste kerstmarkten af, dan is er nu een super handige app die je de nodige informatie geeft. De ‘Kerstmarkten Duitsland’ app is er voor iPhone en Android en geeft unieke informatie over meer dan 50 mooie en bijzondere kerstmarkten in Duitsland.

De app vertelt je allerlei kerstweetjes. Wist je bijvoorbeeld dat de grootste kerstboom van Duitsland in Frankfurt staat en dat in Leipzig de grootste adventskalander te vinden is, had je altijd al willen weten toch   ;-)? Met de app kun je je goed voorbereiden op je trip. Ook ter plekke biedt de app de nodige hulp, adressen, openingstijden, routes en plattegronden zijn offline beschikbaar.

De app geeft veelzijdige informatie, je kunt namelijk ook lezen over kleine steden in Duitsland, de beste winkels en lokale delicatessen. Op deze manier kan iedereen het kerstfeest vieren zoals de Duitsers dat ook doen. Daarnaast kunnen kerstfanaten hun kennis over kerstmis bijspijkeren, want de app duikt ook in de geschiedenis van de glühwein, kerstbal en kerstpiramide.

Je kunt de app gratis downloaden.


Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.