Winter03.11.2009

Check je skikilometers


Ben jij ook zo’n fanatieke wintersporter, die tijdens een skivakantie het liefst van ’s morgens zodra de piste open gaat tot de laatste afdaling in de middag op de ski’s staat? Dan is dit leuk voor jou! Check je skikilometers.

Na een dag intensief skien is het wel eens leuk om te weten hoeveel kilometer je nu precies op de ski’s hebt afgelegd. Ga je op wintersport in de Zillertal Arena (bijvoorbeeld in Gerlos, of Köningsleiten), dan is dat nu eenvoudig te controleren! Met het programma SkiLine vul je het nummer van je skipas in, waarna je een persoonlijk profiel ontvangt. Je ziet dan welke liften je hebt genomen en welke afstand je heb afgelegd.

Vorig jaar was het programma ook al te gebruiken en toen werd er al 400.000 keer ingelogd op de website. Laten we hopen dat ook andere gebieden snel dit programma beschikbaar stellen!

Update: check je ski kilometers

Inmiddels zijn er veel verschillende skigebieden die het mogelijk hebben gemaakt voor wintersporters om hun skikilometers te checken. Zoals bijvoorbeeld skigebied Serfaus, Fiss & Ladis. Maar er zijn er meer. Ook zijn er inmiddels een hoop apps voor smartphones die je de hele dag op de achtergrond op basis van gps je skikilometers kunt laten checken.

Pistekaart van skigebied Zillertal Arena
Pistekaart van skigebied Zillertal Arena
Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.