Zeeland

Zeeland is de leukste vakantieprovincie van Nederland. Hier vind je niet alleen waanzinnig mooie stranden, maar ook beeldschone oude dorpen en veel gezelligheid. Een vakantie aan zee in Zeeland is puur genieten. Wij hebben de beste reistips voor vakanties naar Zeeland en dagjes weg naar Zeeland voor je verzameld! 

De zeven eilanden van Zeeland

Zeeland bestaat uit zeven eilanden: Schouwen-Duiveland, Tholen en Sint-Philipsland, Noord-Beveland, Walcheren, Zuid-Beveland en Zeeuws-Vlaanderen. Ze worden gescheiden door water, maar zijn via tunnels en bruggen met elkaar verbonden. Het leuke aan de Zeeuwse eilanden is dat ze zo verschillend zijn. En dus is hier heel veel te ontdekken! 

Steden als Vlissingen, Middelburg en Zierikzee zijn perfect voor een dagje weg. Maar ook de dorpen Domburg, Burgh-Haamstede en Cadzand zijn zeer geliefd, en dat is niet voor niets. In Zeeland kom je vanzelf tot rust. Zeker als je optimaal geniet van de natuur, Zeeuwse culinaire specialiteiten (bolus, mosselen en boterbabbelaars) wordt dit een reisje om nooit meer te vergeten.