`

Zomer12.06.2012

Kant-en-klare Bag in Box cocktails Coebergh Cosmo en Pisang Colada


Ook al wil het met de zon en de warme temperaturen nog niet echt lukken, het is toch echt bijna zomer. De tijd van dagjes strand, barbecuen en lekkere drankjes zoals cocktails. Het nadeel van cocktails is dat het altijd geklieder is met zoete drankjes en je moet verschillende ingrediënten in huis halen. Teveel gedoe dus. Maar niet met de ‘ready to serve’ drankjes Coebergh Cosmo en de Pisang Colada. Dankzij de Bag in Box, een trend overgewaaid uit Australië en Zuid-Afrika, heb je zonder moeite en direct uit de box een perfecte cocktail.

De Bag in Box is eigenlijk een doosje met een hengsel, makkelijk mee te nemen dus, met een tapkraantje. Een cocktail inschenken is dus piece of cake. In de box zit 1,5 liter, wat goed is voor ongeveer twaalf glazen. Ideaal dus voor een avondje cocktails met vrienden in het park of op het strand!

Wel even na aankoop in de koelkast zetten, zodat je de cocktails lekker koud kan drinken. Je hoeft trouwens niet de hele box in één keer op te drinken. De Bag in Box is vacuüm verpakt, waardoor deze lang te bewaren is na opening.

Twee smaken
De Coebergh Cosmo is de kant-en-klare variant van de Cosmopolitan. De Pisang Colada is de kant-en-klare variant van de Piña Colada. De Bag in Box cocktails zijn vanaf juli verkrijgbaar in de supermarkt en bij de betere slijterijen. De consumentenadviesprijs is €12,99.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.