Lifestyle14.03.2012

Fashion Travel: tentoonstelling Christian Louboutin in Design Museum Londen


Schermafbeelding 2012-03-14 om 09.54.02.png
Schermafbeelding 2012-03-14 om 09.54.02.png

In het Design Museum in Londen is binnen een bijzondere collectie te zien, namelijk van de wereldberoemde Franse schoenenontwerper Christian Louboutin. Iedere vrouw droomt ervan, en wil een paar killer heels met de oh-zo-bekende rode zool in haar kast hebben staan. De tentoonstelling is ter ere van zijn twintig jaar aan de top van de fashion industrie. 

Niet alleen zijn de bijzondere schoenen, pumps en laarzen van Christian Louboutin te bewonderen, er is meer te zien. De bezoeker krijgt de kans een kijkje te nemen in het bijzondere ontwerpproces, van schets tot uiteindelijke productie. Voor iedereen die van fashion houdt, en in mei, juni of begin juli in Londen is, absoluut een aanrader.

De tentoonstelling van Christian Louboutin in het Design Museum in Londen is te zien van 1 mei tot en met 9 juli. Kaartjes kosten tussen de £ 6.00 en £ 11.00.

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.