Lifestyle04.06.2013

Slippers van Nederlands ontwerp: Hollandaisas slippers


Hollandaisas_travelvalley_delfst_blauw.png
Hollandaisas_travelvalley_delfst_blauw.png

Yes, eindelijk komt de zomer er dan aan! Tenminste, als we de weerberichten moeten geloven, dan kunnen we eind van deze week de shortjes en slippers weer uit de kast halen! 

Sinds het slippermerk Havaianas de wereld veroverde met slippertjes, zijn er tientallen look-a-likes opgedoken. Laatst zagen we nog Suavesoles, Nederlands design met verwisselbare bandjes. Maar nu is er wéér een nieuw merk met slippers, opnieuw Nederlands design: Hollandaisas

Het model is inmiddels bekend, de rubberen zool met de plastic bandjes. Ook de Hollandaisas zijn er in tientallen kleuren, met printjes en leuke kleurcombinaties. Zoals de slippers met tulpen, of de slippers met Delfst Blauwe print!

Hollandaisas_travelvalley_oranje
Leuke oranje Hollandaisas voor WK Voetbal of Olympische Spelen!

Hollandaisas_travelvalley_tulpen
Of leuke slippers met Tulpen!

Ze zijn wel wat goedkoper dan de concurrentie: de ‘normale modellen’ kosten 14,95 euro, de ‘special editions’ dus met bijvoorbeeld de tulpen kosten een paar euro meer.

Een deel van de opbrengst gaat overigens naar de Mentelity Foundation. De Mentelity Foundation wil kinderen en jong volwassenen met een lichamelijke beperking aan het sporten krijgen. 

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.