Lifestyle20.11.2013

De nieuwste hype heet ‘rooftopping’. Durf jij?


Rooftopping.jpg
Rooftopping.jpg

Na planking, milking en Harlem Shakes zijn we wel weer toe aan een nieuwe hype. En dit is er een voor sterke magen. De nieuwste hype heet namelijk ‘rooftopping’. Het gaat erom dat je foto’s maakt vanaf wolkenkrabbers van het uitzicht. Met name de foto’s van het uitzicht recht naar beneden zijn soms te heftig om naar te kijken. Ik kan er zelf niet eens naar kijken, en dan heb ik nog niet eens echt last van hoogtevrees, dus laat staan dat ik zelf zo’n foto zou maken. Durf jij wel?!

Anyway rooftopping it is. Helemaal zonder gevaar is rooftopping trouwens niet. De makers van deze (voor sommigen dus misselijkmakende) foto’s van uitzichten vanaf hele hoge gebouwen, staan vaak niet op openbare plaatsen, en zitten vaak ook zonder extra zekering op het hoogste puntje van een gebouw. 

Onze tip is in ieder geval dat je dit zelf maar niet moet proberen, laat dat maar over aan anderen. Maar eerlijk is eerlijk: de wereld van bovenaf ziet er bizar mooi uit! Zoals deze foto van Tom Ryaboi

Rooftopping_hype

Voor liefhebbers van de nieuwste hype is er ook een Facebook Fanpage. Daar zie je dus iedere dag dit soort plaatjes voorbij komen. Enjoy 🙂

rooftopping-travelvalley

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.