Lifestyle23.12.2013

De top 10 ultieme kerstcadeau’s voor travellers


Stel je eens voor, dat je budget oneindig is, en je een verlanglijstje mag maken voor kerstmis. Geen regels, geen budget. Weet jij wat je dan op je verlanglijstje zou zetten? Hier zijn de 10 ultieme kerstcadeau’s voor travellers, die je waarschijnlijk toch nooit krijgt, maar wel leuk zijn om over te dromen!

#1 Een privé vliegtuig

Waarom ook niet, een eigen privé vliegtuig, om je door je eigen privé piloot de wereld rond te laten vliegen. Hoe fijn zou dat zijn, dat je nooit meer last hebt van vervelende mensen om je heen in het vliegtuig, niet in wachtruimtes hoeft te wachten en zelf bepaalt waar je naartoe gaat. En heb je het gezien op de plaats van bestemming, dan vlieg je lekker verder. Op ieder moment dat je maar wil. A dream come true

#2 Henk

Als je dan toch het privé vliegtuig al in je bezit hebt, dan moet er ook een stijlvolle koffer bij. Handbagage neem je mee in Henk, een op maat gemaakte luxe handbagage koffer. Maar niet zomaar een koffer, gemaakt van materialen als koolstofvezel, titanium, hout fineer en zacht leder maar dan alleen van het allerhoogste kwaliteitsniveau. Henk is wel maatwerk, dus iedere koffer is anders. Een eigen familiewapen of een bedrijfslogo erop? No problem. Vanaf ongeveer 25.000 euro.

henk

#3 Een nachtje in de duurste hotelkamer ter wereld

Stap maar in je privé vliegtuig, voor een touchdown in Genève. Daar staat de duurste hotelkamer ter wereld, namelijk de Royal Penthouse Suite in het President Wilson Hotel. Je hebt er voldoende ruimte, 1.672 vierkante meter, dus plaats genoeg om wat vrienden en familie mee te nemen.

#4 Een nieuwe camera

Al die mooie plekken op de wereld, die moet je vastleggen op foto. Dus een camera mag in dit lijstje niet ontbreken. Zoals een Nikon D7100 met een 18-105 mm lens. Daar schiet je wel mooie foto’s mee! Met een prijskaartje van ruim duizend euro.

#5 Een jet ski

In de zomer aan zee kan ik het vaak niet laten om voor een kwartiertje een jet ski te huren. Dat is en blijft leuk om te doen, hoe vaak je het ook doet. En hoe cool is het om er zelf een te hebben?! Wat dacht je van deze, de Kawasaki Ultra 310LX!

jet-ski

#6 Een nieuwe zonnebril

Na een tijdje ben je uitgekeken op je zonnebril. Zeker als je deze heel veel draagt. Dat betekent namelijk ook dat je op heel veel foto’s in de zon er nagenoeg hetzelfde uitziet, omdat op bijna iedere foto weer diezelfde zonnebril staat. En met ruim voldoende budget kun je prima een nieuwe kopen. Of twee. Deze Tod’s staat bij mij in ieder geval bovenaan de lijst.

zonnebril

#7 Een Cube e-bike

Een e-bike heeft nog een beetje een suf imago, omdat de meeste mensen denken dat het iets voor ‘oudere mensen’ is. Die gedachte is echt helemaal voorbij als je de e-bikes van Cube hebt gezien. Natuurlijk geeft deze bike ook trapondersteuning, maar je moet nog steeds zelf flink trappen. Omdat ze zo kostbaar zijn (vanaf 3.000 euro) zal je er niet snel een aanschaffen, maar dat doet er nu niet toe. Deze blauwe is wel heel cool!

e-bike

#8 Een eigen eiland

Ook eilanden zijn te koop, als je maar genoeg geld hebt. Zo heeft Johnny Depp zijn eigen eiland, en vast en zeker nog meer beroemde mensen. Is je budget oneindig, dan koop je er ook een. De website privateislandsonline.com helpt je met de aankoop.  

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.