Natuur03.07.2013

Fotoalbum Salzburgerland (Oostenrijk) online! Natuur, wandelen, en lekker eten!


bergen_oostenrijk.png
bergen_oostenrijk.png

Oostenrijk is een prachtig land dat héél veel te bieden heeft. Niet alleen een hoop sneeuw voor een heerlijke wintersport in de winter, maar zeker ook natuur, bergen en prachtige uitzicht in de zomer!

Een tijdje geleden was ik in Oostenrijk, in het Salzburgerland om precies te zijn, om te genieten van alles wat dit land te bieden heeft. Wandelen door de schitterende groene bergen, lekker eten en drinken van lokale specialiteiten, en ontspanning met bier en snaps.

Als fotograaf heb ik geprobeerd van mijn belevenissen een mooi fotoverslag te maken. Kijk en geniet mee! In het fotoalbum Salzburgerland kun je overigens nog veel meer foto’s van Oostenrijk vinden.

picture46[1]3

En ben je benieuwd naar mijn reisverslag, als Hollandse jongen op Nikes, die de bergen van Oostenrijk wilde beklimmen? Dan moet je zeker ook mijn verhalen lezen 🙂

Natuur, wandelen en eten in het Salzburgerland (Oostenrijk) [Deel 1]
Natuur, wandelen en eten in het Salzburgerland (Oostenrijk) [Deel 2]
Natuur, wandelen en eten in het Salzburgerland (Oostenrijk) [Deel 3]

picture412
Typisch Oostenrijks plaatje van grazende koeien 

picture511 
Traditionele kledij

picture301
Dit schitterende uitzicht went nooit! 

Avatar foto
Bart Teulings

Bart is fotograaf en gek op reizen. Zijn favoriete bestemmingen zijn Noorwegen, IJsland, Finland maar ook Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Hij maakt graag lange wandelingen, is een ontzettende muziekliefhebber en in zijn vrije tijd kookt hij graag.